Oppimateriaali

Kafe Piter 1 – venäjää taitotasolle A1 Alestalo Marjatta

Venäjän alkeisoppikirja Kafe Piter 1 koostuu dialogipohjaisista kappaleista, joiden aiheina ovat mm. tutustuminen, itsestä kertominen, kaupungilla liikkuminen, matkustaminen, vapaa-aika, lomanvietto, tupaantuliaiset, ostosten tekeminen, ravintolassa käynti. Venäjän kielen perusrakenteisiin tutustutaan aidoissa puhetilanteissa. Ei haittaa, vaikka et vielä osaa kirjaimia, sillä kolmessa ensimmäisessä kappaleessa kyrilliset aakkoset tulevat tutuiksi. Samalla harjoitellaan ääntämistä ja puheen aktivointia.

Lue lisää
Kuuntele äänitettä verkossa

Kafe Piter 2 – venäjää taitotasolle A2 Alestalo Marjatta ja Irina Malmberg

Kafe Piter 2 koostuu 16 dialogipohjaisesta kappaleesta, joiden aiheina ovat mm. asuminen, vapaa-ajan vietto, terveys, ulkonäkö, pukeutuminen, teatteri, kirjallisuus, opiskelu, arkielämä, kaupungilla liikkuminen, sää, luonto, ihmissuhteet, liike-elämä ja juhlat. Kielen rakenteisiin tutustutaan aidoissa puhetilanteissa.

Lue lisää

Kafe Piter 3 – venäjää taitotasolle B1 Alestalo Marjatta

Kafe Piter -kirjasarjan viimeinen osa on sisällöltään monipuolinen. Mukana on dialogeja, uusia rakenteita, runsaasti suullisia ja kirjallisia harjoituksia, tekstejä eri aloilta, runoja ja lauluja. Niiden avulla pääset tutustumaan elämänmenoon 2000-luvun Venäjällä, Venäjän kulttuuriin ja ihmisiin menneisyyttäkään täysin unohtamatta. Samalla sanavarastosi laajenee ja syvenee. Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla Kafe Piter sijoittuu tasolle B1.

Lue lisää